prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Două copile de 7 și 15 ani implicate într-un accident cu două mașini răsturnate! Intervine SMURD!

Două copile de 7 și 15 ani au fost rănite într-un accident rutier petrecut între în urmă cu puțin timp în comuna argeșeană Stâlpeni, în zona Târgului Săptămânal. Un autoturism și o dubă au intrat în coliziune răsturnându-se. Din primele informații, se pare că șoferul autoturismului nu ar fi acordat prioritate și a lovit o autoutilitară care circula regulamentar.

În urma impactului, cele două fetițe ausuferit mai multe leziuni și au fost preluate de un echipaj SMURD care le-a acordat primele îngrijri medicale. Momentan nu se cunoaște dacă rănile le pun viața în pericol, astfel încât să fie necesar transportul la spital.

La fața locului au inotervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„La locul evenimentului, paramedici SMURD alături de un echipaj al SAJ monitorizează două minore cu vârstele de 7, respectiv 15 ani, fără probleme deosebite. Incidentul s-a produs între un autoturism și o autoutilitară, iar în urma impactului autoturismul s-a răsturnat. Echipajul de pompieri asigură măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs