Două microbuze implicate într-un grav accident de circulație! 10 persoane și un bebeluș-transportate de urgență la spital!

Un grav accident de circulație s-a petrecut în această dimineață. Din primele informații, două microbuze pline cu călători s-au ciocnit violent iat 11 persoane, printre care și bebeluș de numai patru luni, au fost transportate de urgență la spital.

CITEȘTE ȘI: ÎNJUNGHIAT CU SÂNGE RECE DE PRIETENUL DE 62 DE ANI! CUM A FOST POSIBIL?

Din cauza neatenției, șoferul unuia dintre microbuze a acroșat microbuzul care rula în fața  lui, pe bandă alăturată. Mai multe echipaje de pompieri, poliție și ambulanțe s-au deplasat la față locului și au acordat prmul ajutor.  Accidentul s-a petrecut pe A1, pe autostrada Nădlac – Arad,la 5 km de orașul Pecica. Traficul în zonă a fost blocat din cauză că pe stradă erau împrăștiate bagajele călătorilor.

Șoferul microbuzului accidentat este un bărbat de 49 de ani, din județul Brașov, iar cel care a condus al doilea microbuz este un bărbat de 28 de ani, din Arad. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului rutier.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.