Dragnea audiat în Comisia de Apărare din Senat pe scandalul SPP! Liviu Dragnea, președintele PSD, urmează să fie audiat săptămâna viitoare în Comisia de Apărare din Senat, în legătură cu acuzațiile pe care le-a formulat la adresa directorului SPP, generalul Lucian Pahonțu. Anunțul a fost făcut de noul președinte al Comisiei, liberalul Marcel Vela. Ulterior, în Comisia de Apărare ar urma să fie audiați, pe aceeași temă, premierul Viorica Dăncilă, care a decis să renunțe și ea la serviciile SPP, și vicepremierul Paul Stănescu, care a afirmat că a fost abordat prin intermediari de generalul Pahonțu, cu privire la chestiuni care țin de organizarea internă a PSD. În funcție de informațiile care vor fi furnizare comisiei, ar putea fi chemat la audieri și generalul Pahonțu, a mai declarat Marcel Vela.

DISTRIBUIȚI

xLiviu Dragnea, președintele PSD, urmează să fie audiat săptămâna viitoare în Comisia de Apărare din Senat, în legătură cu acuzațiile pe care le-a formulat la adresa directorului SPP, generalul Lucian Pahonțu. Anunțul a fost făcut de noul președinte al Comisiei, liberalul Marcel Vela.

Ulterior, în Comisia de Apărare ar urma să fie audiați, pe aceeași temă, premierul Viorica Dăncilă, care a decis să renunțe și ea la serviciile SPP, și vicepremierul Paul Stănescu, care a afirmat că a fost abordat prin intermediari de generalul Pahonțu, cu privire la chestiuni care țin de organizarea internă a PSD.

În funcție de informațiile care vor fi furnizare comisiei, ar putea fi chemat la audieri și generalul Pahonțu, a mai declarat Marcel Vela.