prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Dragoș Predescu, Prefectul județului Argeș: Bascov și Stâlpeni, două localități în care am avut discuții cu locuitorii.

Dragoș Predescu, Prefectul județului Argeș: Bascov și Stâlpeni, două localități în care am avut discuții cu locuitorii.

Apa este o problemă și în unele gospodării din Bascov, așa cum am găsit în mai toate comunele în care am fost până acum. Ce reclamă oamenii? Că în unele gospodării, apa nu are presiune, lucru care face folosirea un calvar. Ce au primit? Din spusele dânșilor, de 4 ani au promisiuni că se rezolvă! Dar, nu s-a rezolvat! Și, spre deosebire de alte zone, aici problema apei persistă tot anul, nu doar vara!

CITEȘTE ȘI: ELEVII DE 10 AI ARGEȘULUI LA EVALUAREA NAȚIONALĂ! CINE SUNT ȘI DE LA CE ȘCOLI PROVIN? ANUNȚUL ISJ!

Stâlpeni, în spatele blocurilor- punct de reper pentru autoritatea locală pe care o bănuiesc că nu a văzut până acum muntele de gunoaie din acea zonă! Altfel, mă gândesc eu că era curățenie! Așa cum posibil să nu fi văzut nici dejecțiile ajunse pe șanțuri în unele zone, nici gunoaiele tot de pe șanțuri!
Și mai sunt multe altele! Le discut cu specialiștii și revin!

Mai am un lucru de punctat: de când am început aceste întâlniri în teritoriu, în unele comune, tot dau târcoale mașini din care li se raportează edililor cu cine discut și ce discut. Domnilor, cred ca ați văzut prea multe filme de acțiune! Nu am oprit pe nimeni să vină să îi asculte pe localnici!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs