Elena Lasconi, primar Câmpulung: ”Nu vreau când ies la pensie să-mi luxez picioarele în aceleaşi gropi care sunt şi astăzi în Câmpulung”

1389

Elena Lasconi a oferit una din surprizele acestor alegeri locale, câştigând primăria oraşului Câmpulung Muscel cu peste 50% din voturi. Fosta jurnalistă spune că a acceptat să candideze din partea USR-PLUS pentru funcţia de primar nu pentru a viza un post de parlamentar în viitor, ci pentru a face “gospodăreală” în Câmpulung.

“E un moment istoric, nu numai datorită scorului pe care l-am obţinut ci datorită faptului că este pentru prima dată în istoria Câmpulungului când este o femeie aleasă primar şi este pentru prima dată când este aleasă o venetică. Aşa li se spune pe aici celor care nu sunt de-ai locului, nu sunt născuţi în Câmpulung Muscel.”

Întrebată ce a determinat-o să renunţe la jurnalism pentru a se face primar, Elena Lasconi a răspuns: “Furia, în primul rând. Am hotărât să mă ridic de pe canapea, să nu mă mai plâng din faţa televizorului, sau să ies doar la proteste în stradă şi am zis că vreau să fac ceva concret. Acesta este locul pe care eu îl iubesc foarte mult, Câmpulung este oraşul meu de suflet, acasă. Eu am simţit mereu că aici vreau să trăiesc şi aici vreau să îmbătrânesc. Nu vreau când ies la pensie să-mi luxez picioarele în aceleaşi gropi care sunt şi astăzi în Câmpulung,” citează stiripesurse.ro.

“Aici este o lipsă totală de nevoie absolut esenţiale cum ar fi apă, canalizare, asfalt. E momentul să ne apucăm de treabă şi sunt absolut sigură că foarte curând se va vorbi despre Câmpulung aşa cum se vorbeşte despre Ciugud şi aşa cum se vorbeşte despre Oradea.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here