prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Exclusiv! Nicolae Dică – prima reacție după ce nu a fost lăsat să intre la tribuna oficială la FC Argeș – FCSB!

Nicolae Dică s-a declarat dezamăgit după ce stewarzii nu l-au lăsat să meargă să vadă meciul FC Argeș – FCSB de la tribuna oficială, dar susține că în acel moment a făcut un lucru absolu normal: a mers, și-a luat bilet la Tribuna I și a stat alături de suporteri. Antrenorul CS Mioveni a mai spus că acest lucru i-a făcut plăcere datorită faptului că s-a reîntâlnit cu foști colegi de la Academia de Juniori FC Argeș și, într-un fel, a retrăit momentele din copilărie când urmărea meciurile de pe scările tribunelor.

„Voi merge în continuare și îmi voi cumpăra bilet”

„Am fost dezamăgit, chiar dezamăgit. Am fost un pic supărat atunci pe moment, dar am făcut un lucru normal: m-am dus, mi-am luat bilet la Tribuna I, m-am dus, m-am uitat la meci cu supertorii. Am mai fost acolo pentru că în tribună sunt și foști colegi de-ai mei de la Academia de Juniori a FC Argeș. Mi-a făcut plăcere să stau printre oameni pentru că îmi aduce aminte de copilărie. În copilărie acolo mergeam, stăteam și pe scări.

CITEȘTE ȘI: FC ARGEȘ – TOT MAI APROAPE DE LIGA II! SCHUMACHER: „NE CHINUIM CU ACEST CUVÂNT – VICTORIE!”

Nu a fost nicio problemă din acest punct de vedere pentru că atât timp cât iubesc acel club, și mă refer la FC Argeș, îmi place să merg la meciuri. Pentru mine nu este nicio problemă dacă stau la Tribuna I sau la Tribuna a II-a. Voi merge în continuare și îmi voi cumpăra bilet” a declarat Nicolae Dică.

Vă reamintim faptul că Nicolae Dică a fost crescut la Academia de Juniori FC Argeș, a jucat pentru echipa mare din Trivale, iar în momentul când alb-violeții jucau în Liha a III-a a venit pe banca tehnică și a reușit să îi promoveze în Liga a II-a.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs