prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Film în premieră, la Cinema „București”

Sâmbătă, 12 august 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „My salinger year”, regizat de Philippe Falardeau, în rolurile principale fiind Margaret Qualley, Sigourney Weaver, Douglas Booth și Seána Kerslake.

La sfârșitul anilor nouăzeci, în New York, o tânără ce aspiră să devină scriitoare își găsește o slujbă la agenția literară ce îl reprezintă pe J. D. Salinger. Însărcinată de șefa sa excentrică să prelucreze corespondența lui Salinger, Joana decide să personalizeze răspunsul sec oferit de agenție fanilor scriitorului. Rezultatele sunt pline de umor și emoționante, iar Joanna, în timp ce folosește vocea marelui autor, începe să o descopere pe a ei.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 13 august 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „Falcon lake”, regizat de Charlotte  Le Bon, în rolurile principale fiind Joseph Engel, Monia Chokri, Arthur Igual, Karine Gonthier-Hyndman și Sara Montpetit.

Bastien și Chloé își petrec vacanța de vară împreună cu familiile lor într-o cabană pe malul unui lac bântuit de o legendă a fantomelor. În ciuda diferenței de vârstă, între cei doi adolescenți se înfiripă o legătură specială.

Prima iubire te va bântui.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.