prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Halucinant! „Dorel” a paralizat traficul pe varianta Pitești – Albota! Cozi kilometrice!

„Dorel” a paralizat traficul pe varianta Pitești – Albota, pe sensul de mers către Vama Pitești, după ce s-a apucat să traseze o trecere de pietoni în plină oră de vârf. Sute de șoferi sunt nevoiți să circule bară la bară și să își piardă aproape dimineața doar pentru a parcurge câțiva kilometri din cauza unei firme care a ales să lucreze în momentele în care traficul este cel mai intens. Nu la primele ore ale dimineții, nu seara sau la ore în care să nu se creeze ambuteiaje, ci fix când circulația este cea mai intensă.

CITEȘTE ȘI: CAZ ȘOCANT! COPII AMENINȚAȚI ȘI LOVIȚI ÎN AUTOBUZ! AGRESORUL-UN BĂRBAT DE 69 ANI!

Mai mult, nu doar traficul pe variantă este blocat, ci s-au creat cozi interminabile atât pe drumul care afce legătura între comuna Albota și Pitești, cât și la ieșirea din cartierul Prundu. Astfel, șoferii care știu că trebuie să ajungă în zonele limitrofe Piteștiului, sunt sfătuiți să meargă pe rute ocolitoare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs