Haos la Spitalul Câmpulung! Măsurile de protecție pentru COVID-19 – inexistente!

Coronavirusul nu îi mai sperie pe câmpulungeni cum îi sperie gândul că pățesc ceva și trebuie să ajungă la spital. Cu siguranță au motive de îngrijorare, pentru că mulți dintre ei care au ajuns la Urgențe fie și mușcați de un câine au fost tratați cu cea mai mare superficialitate.

„A trebuit să ajung cu mama la spital pentru că a mușcat-o un câine. Când am ajuns acolo, nimeni nu m-a luat la rost. Am intrat pur și simplu. Nimeni nu ne-a luat temperatura, nu există circuite, doar un medic de Gardă care trebuie să facă față la toate urgențele. Mama a fost verificată medical după care i s-a aplicat un tratament. Totul s-a făcut la fel ca și înainte, dar spitalul muncipal Câmpulung este Covid, nicidecum non-Covid”.

Distribuie prietenilor

Chiar dacă primarul Liviu Țâroiu spera ca spitalul muncipal Câmpulung să devină non-Covid și doar secția de Boli Infecțioasesă primească bolnavii virusați, nu mai există nicio șansă. În ultima perioadă a cerscut alarmant numărul bolnavilor de Covid 19.

Secția de Boli Infecțioase a spitalului municipal Câmpulung este la capacitate maximă, iar aici mai sunt transferați bolnavi și din alte părți ale județului Argeș. Medicii și asistentele medicale cei mai profesioniști au fost transferați la spitalul din Mioveni. Deci există un deficit de personal în acest moment la spitalul din Câmpulung.