Începe campionatul de tenis Comesad BCR Open!

DISTRIBUIȚI

Începând de mâine, Piteștiul va deveni capitala tenisului. Timp de două săptămâni, la Baza Sportivă Comesad, zeci de jucători de tenis din România, dar și din străinătate vor încânta piteștenii. Meciurile se vor disputa după cum urmează: 16.07 – 23.07.2016 – Ediția a III-a și 30.07 – 06.08.2016 – Ediția a IV-a. Fiecare dintre edițiile de anul acesta este dotată cu premii în valoare de 10.000 USD. 

Cu ocazia conferinței de presă organizată cu ocazia deschiderii oficiale a turneului, Sorin Dumitru, patronal Comesad și organizatorul principal a declarant că „dorim ca la anul să organizăm un turneu mai puternic cu premii care să ajungă la 40.000 de dolari.”

Demn de reținut că la prima ediție a acestui turneu, din iulie 2014, au participat sportivi din 24 de țări, evenimentul fiind intens mediatizat și transmis în direct pe DigiSport. Evenimentul s-a bucurat de prezența  unui număr mare de spectatori, de prezența unor personalități locale și naționale, premierea fiind făcută de marele nostru campion Ilie Năstase. La ediția a II-a, din iulie 2015 au participat sportivi din 19 țări (România, Slovacia, Italia, Argentina, Ucraina, Spania, Canada, Bulgaria, Franța, Germania, Australia, USA, Republica Moldova, Cehia, Maroc, Rusia, Mexic, Belgia, Algeria).