prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Înjunghiat cu sânge rece de prietenul de 62 de ani! Cum a fost posibil?

Au băut, s-au distrat o noapte întreagă, iar la primele ore ale dimineții s-au luat la ceartă și unul dintre bărbați a băgat cuțitul în prietenul său. Acesta a fost deznodământul unei „petreceri” între doi bărbați de acum două nopți.

Din primele informații, cei doi s-au luat la ceartă pe fomndul consumului de alcool, din cauze necunoscute momentan, și-au adresat mai multe injurii, iar la un moment dat unul dintrte ei a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat pe prietenul său.

Citește și: TRAGEDIE! TÂNĂR DE 26 ANI – MORT ÎN BAZINUL DIN TRIVALE!

La fața locului s-au deplasat oamenii legii și un procuror, dar și un echipaj medical care a preluat victima și a transportat-o de urgență la spital. Aceasta a fost băgată imediat în sala de operații, având plămânul perforat și inima înțepată de lama cuțitului, iar ulterior a fost intenată pe secția ATI, fiind intubată.

Cercetările au fost preluate de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, iar în urma audierilor agresorul a fot reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat instanței care a decis arestul preventiv pentru următoarele 30 zile.

Citește și: ȘOCANT! PATRU BĂRBAȚI-CĂLCAȚI ÎN PICIOARE ÎN PLINĂ STRADĂ DE O GAȘCĂ DE PROXENEȚI!

„În ziua de 24 iunie a.c., în baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de tentativă de omor, și, după administrarea probatorului, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a reținut un bărbat de 62 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 24 iunie a.c., cel în cauză, pe fondul consumului de alcool și în urma unui conflict spontan, ar fi lovit cu un obiect tăietor-înțepător pe un bărbat de 54 de ani, din Pitești, în timp ce se aflau la locuința acestuia din urmă, provocându-i leziuni ce i-au pus viața în pericol.

În cursul zilei de 25 iunie a.c., bărbatul a fost prezentat, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs