prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Intrare gratuită la Grădina Zoologică! Află când!

Grădina Zoologică din Pitești organizează Ziua Porților Deschise, marți, 4 octombrie 2022, cu prilejul Zilei Internaționale a Animalelor (World Animal Day). Vizitatorii vor avea intrarea gratuită, indiferent de vârstă, și sunt așteptați, în intervalul orar 10:00 – 19:00, pentru a admira peste 1800 de viețuitoare, în frumosul parc care le găzduiește.
La ZOO Pitești veți întâlni diferite specii de animale – feline, maimuțe, păsări, reptile, papagali, pești – printre care se remarcă exemplare unice în țară precum: ursul tibetan, specii rare de papagali Ara, papagali Călugăr, Kiangi, Watusii.
În 1931, la Florența, ziua de 4 octombrie a fost proclamată oficial de către Organizația Internațională pentru Protecția Animalelor ca Ziua Internațională a Animalelor, un omagiu adus Sfântului Francisc de Assisi (1182-1226), protectorul animalelor, canonizat la 4 octombrie 1228. „World Animal Day” a devenit o zi specială, dedicată respectului pentru viața animalelor și pentru legătura noastră, a oamenilor, cu ele, dar și conștientizării situației speciilor de animale aflate în pericol de dispariție. Cu timpul, a devenit ziua în care se aduce un omagiu tuturor animalelor, din toate țările lumii. La ZOO Pitești, vă invităm să învățați despre lumea diversificată a acestui spațiu!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.