Ion Iliescu își trimite un aghiotant la deschiderea noului „cuibușor de nebunii” al CJ Argeș

Fostul președinte al României îl va trimite pe Ionuț Vulpescu, fost ministru al Culturii, la deschiderea noului „cuibușor de nebunii” al CJ Argeș. Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Argeș, Iliescu a preferat să nu vină „din motive obiective” și a ales să trimită un reprezentant.
|„Vă informăm că la evenimentul de deschidere a Centrului de Cultură „Dinu Lipatti”, ce va avea loc luni, 8 iunie, la ora 11.00, în locația de la Conacul Fundățeanca, actuala casă memorială de la Ciolceşti din comuna Leordeni, a confirmat prezența domnul senator Ionuț Vulpescu, fost ministru al Culturii, ca reprezentant al fostului președinte al României, domnul Ion Iliescu, dat fiind faptul că, din motive obiective, acesta nu poate participa. De asemenea, la eveniment va fi prezent și domnul academician Răzvan Theodorescu, vicepreședintele Academiei Române.
Reamintim că, în anul 2017, fostul președinte al României, Ion Iliescu, a donat Casa Memorială „Dinu Lipatti” Consiliului Județean Argeș, după ce acesta a primit casa de la apreciatul diplomat Valentin Lipatti, fratele marelui pianist” anunță CJ Argeș.