Ipoteză bombă! Iubita lui Liviu Dragnea este însărcinată?!

Ipoteză bombă aruncată în spațiul public. Liviu Dragnea ar urma să devină tată, iubita sa, Irina Tănase fiind însărcinată. 
Distribuie prietenilor

Infromațiile bombă au fost lansate de jurnaliștii de la Cancan care au analizat gesturile pe care le-ar fi făcut Irina Tănase la un moment dat.

Mai exact, sursa citată a susținut că Irina Tănase are gesturi de graviduță. Iubita lui Dragnea și-ar fi mângâiat burta la scurt timp după ce a părăsit cabinetul avocatului. Apropiații acesteia au spus, însă, că o sarcină este foarte puțin probabilă.

Chiar dacă ipostazele în care a fost imortalizată iubita cunoscutului politician întăresc zvonurile conform cărora aceasta ar fi însărcinată, apropiații familiei demontează cu tărie toate speculațiile care se fac pe această temă

Surse apropiate familiei Dragnea au susținut, pentru Cancan, că nu cred deloc în varianta unei sarcini. Și asta pentru că, în luna martie, tânăra ar fi fost supusă unei interventii chirurgicale care nu i-ar fi permis, sub nicio formă, acest lucru. Potrivit acestora, tânăra și-ar fi revenit complet abia în luna aprilie, atunci când Liviu Dragnea a acuzat, la rândul lui, probleme medicale. Ceea ce ar exclude, matematic, posibilitatea ca Irina să fie însărcinată.