Medalie cu panglică la cel mai mic preţ din ţară! Doar la Câmpulung…

68

Medalie cu panglică la cel mai mic preţ din ţară! Pe OLX şi jumătate.ro preţul unei astfel de medalii ajunge şi la 300 lei.

Doar la Câmpulung găseşti, într-un singur loc şi anume la Mausoleul Mateiaş. S-a luat această decizie cu ocazia Centenarului pentru că autorităţile locale au alocat cei mai puţini bani pentru acest eveniment comparativ cu celelalte localităţi arondate.

Primarul Liviu Ţâroiu spune că cel mai mare eveniment a avut loc când a fost prezent la Mausoleul Mateiaş, preşedintele Klaus Iohannis, pentru că atunci au fost scoşi cei mai mulţi bani din visteria locală.

Muzeul Municipal Câmpulung anunţă că începând cu data de 19 februarie 2018, a pus la vânzare, numai la Mausoleul Eroilor de la Mateiaș, replici ale Crucii Comemorative de Război.

Distincţie ce a fost distribuită tuturor participanților români la Marele Război pentru Reîntregirea Neamului, eroii care au înfăptuit Marea Unire.

Crucea Comemorativă a Războiului 1916-1918 este o distincție comemorativă românească instituită de regele Ferdinand I prin Decretul Regal No. 1744 din 8 iunie 1918 care a fost conferită tuturor participanților la Primul Război Mondial.

Prețul de achiziţie al unei Crucii Comemorative de Război este unul modic, de 45 lei.  

Cei ce doresc să deţină replica unei dintre cele mai importante distincţii sunt aşteptaţi la Mausoleul Eroilor de la Mateiaș.