Motivele pentru care Ișfan nu mai dă randament! Dezvăluirile lui Daniel Stanciu!

Tinerețea și faima câștigată într-un timp scurt l-au făcut pe Ișfan să nu mai dea randamentul de la începutul sezonului competițional a explicat Daniel Stanciu, directorul executiv al FC Argeș. Acesta a explicat că fotbalistul alb-violet ar calități reale și au fost făcute eforturi financiare destul de mari pentru a-l aduce definitiv la gruparea din Trivale, Ișfan nu mai este în forma pe care o avea în momentul în care a intrat în atenția mediei și a suporterilor.

„Probabil că tot interesul ăsta creat la începutul sezonului în jurul lui, faptul că clubul a făcut un efort financiar important și l-a cumpărat definitiv, i-a mărit și lui contractul… I-a dat un statut așa de titular, mai ales că e și Under 21 și e cam cel mai important „under” al nostru. Și-a creat statutul de titular incontestabil.

Mai e și, așa e tineretul, faptul că intră în atenția mediei și a echipelor importante din Liga 1 după câteva evoluții bune. Am încredere în el, pentru că, în ciuda tinereții, este un tip destul de matur în gândire și cred că realizează că e departe de forma care l-a făcut să intre în atenția mediei și a acelor cluburi și își va reveni. E un jucător cu reale calități”, a declarat Daniel Stanciu, la ProSport Live.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.