Nunta anului în presa românească – doi cunoscuți jurnaliști se căsătoresc!

casatorii, gay, zafrean, curtea_constitutionala

Se anunță a fi nuntă anului în mass-media. Dupa ani buni impreuna, jurnalistii Ionela Nastase si Vlad Petreanu au decis sa-si oficializeze relatia. Cei doi au anuntat asta intr-un mod cu totul si cu totul original: Ionela a postat pe pagina ei de socializare o fotografie in care poarta un tricou cu mesajul DA! Este raspunsul la mesajul de pe tricoul lui: “Vrei sa fii sotia mea?”. Ziaristii, cunoscuti de la televiziunile la care au lucrat (Antena 1, Antena 3, Tele7 ABC, Romania tv, Realitatea tv), dar si din mediul online, au impartit fericirea momentului cu fanii de pe facebook.

Cununia civila va fi oficiata, cel mai probabil, de primarul general Gabriela Firea, fosta colega de prezentare a lui Vlad Petreanu.

Nasii vor fi Sonia si Adi Hadean. Nu stim daca binecunoscutul master chef, care a facut parte din echipa Pro tv, va gati bucate alese la nunta, dar sigur va deveni parinte spiritual pentru Ionela Nastase si Vlad Petreanu.

Cu siguranta la nunta vor fi prezente si alte vedete, printre ele Simona Gherghe, Catalin Striblea, Dan Capatos, George Zafiu si altii, acestia fiind prieteni apropiati ai cuplului.