prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Panică la Buzoești! Casă cuprinsă de flăcări!

Momente de panică în aceste momente într-o gospodărie din comuna argeșeană Buzoești, unde o casă a fost cuprinsă de flăcări. Din primele informații, se pare că proprietarii au alertat autoritățile după ce au văzut că locuința le este cuprinsă de flăcări. La fața locului s-au deplasat pompierii cu două autospeciale cu apă și spumă, iar când au ajuns la fața locului au găsit acoperișul pe o suprafață de 60 mp în flăcări. De asemenea, incendiul amenința și o altă construcție din apropiere. În aceste momente, militarii acționează pentru stingerea flăcărilor.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV! ȘOFERIȚĂ BEATĂ A INTRAT CU MAȘINA ÎN STÂLP! MOTORUL, GĂSIT LA CÂȚIVA METRI!

„Incendiu la o casă bătrânească din localitatea Buzoești, sat Vulpești. Intervin pompierii pentru localizarea și lichidarea flăcărilor, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat la nevoie. Nu sunt persoane surprinse în interior. Se lucrează pentru localizarea și lichidarea incendiului. Concomitent se face protecție la o construcție care se află la o distanță foarte mică de casa la care, după prima evaluare, flăcările se manifestă la aproximativ 60 mp de acoperiș” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs