prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești. Jaf lângă o sală de păcănele din Pitești! Tâlharul găsit după o lună!

În ziua de 3 iulie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, și au indentificat și reținut un bărbat de 49 de ani.

CITEȘTE ȘI: CAZ CUTREMURĂTOR! ȘI-A ÎNJUNGHIAT MAMA, SUPĂRAT CĂ L-A TRIMIS LA MUNCĂ!

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 4 iunie a.c., în jurul orei 20:00, în timp ce se afla în proximitatea unei săli de jocuri de noroc din Pitești, un bărbat, identificat în urma cercetărilor că fiind un bărbat de 49 de ani, cu domiciliul în județul Brașov, ar fi agresat un bărbat de 43 de ani, împrejurare în care l-ar fi deposedat de un telefon mobil.

În ziua de 3 iulie, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, bărbatul în cauză a fost depistat și condus la sediul poliției.

Telefonul mobil sustras a fost recuperat de polițiști, urmând să fie restituit persoanei vătămate.

După administrarea probatorului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul de 49 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 4 iulie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs