prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Prepeliță și-a găsit echipă! Ce obiective are?

Andrei Prepeliță, fostul tehnician al FC Argeș, a bătut palma cu conducerea Gloriei Buzău și va antrena echipa în următorul sezon competițional. Prepe și-a asumat obiectivul de promovare a echipei din eșantionul secund în Superligă și formarea echipei, anunță acționarii clubului buzoian.

CITEȘTE ȘI: FC ARGEȘ SE DEZINTEGREAZĂ! CLUBUL RISCĂ SĂ NU ADUNE 11 JUCĂTORI LA REUNIUNEA LOTULUI!

„Andrei Prepeliță, în vârstă de 37 de ani, este noul antrenor al Gloriei Buzău. Astăzi, în jurul prânzului, tânărul tehnician a revenit la Buzău, după negocierile purtate săptămâna trecută. Prepeliță a semnat contractul cu gruparea din Crâng, asumându-și obiectivul de a promova direct (clasarea pe locurile 1-2) în Superligă cu echipa pe care o va forma”, a anunțat Trustul Campus, partea privată din acționariatul clubului Gloria Buzău.

Andrei Prepeliță a reușit în urmă cu doi ani să promoveze FC Argeș din liga secundă, iar în sezonul care s-a încheiat recent a fost nevoit să plece din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare pe care le-a avut pe banca tehnică a clubului alb-violet.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs