Recidivistul piteștean acuzat de agresiune – live pe Facebook din duba Poliției! „Să moară măicuța mea de mint! Sunt aici, în spate!” VIDEO

Piteșteanul reținut pentru agresiune a făcut un live pe Facebook când era dus de către polițiștii bihoreni la secție. Ionel R., un cunoscut al oamenilor legii, a fost acuzat de o femeie că a tăiat-o pe față după ce nu s-au înțeles la suma pe care recidivistul ar fi trebuit să o plătească pentru a face sex cu victima.

Acesta a fost „săltat” de către polițiștii, iar pentru a-și „etala” faptele, acesta a făcut un video chiar din duba de poliție cu care era dus în arest preventiv.

„Salut prietenii mei, uite bă, m-a luat garda. Sunt în spate, aici (n.r. – în duba de poliție), la Oradea. Mă duce pentru verificări la Oradea” își începe recidivistul live-ul. „M-a dat cineva în primire. Sunt în mașina de poliție. Sunt în spate, băgat aici. (…) Să moară măicuța mea de mint! Sunt aici, în spate!” continuă monologul online

Ulterior, acesta a cerut prietenilor virtuali să anunțe îi anunțe familia că a fost „săltat” de către polițiști și dus în arest preventiv.

Filmarea completă o puteți urmăți mai jos.

Distribuie prietenilor

Vă reamintim că un piteștean, în vârstă de 59 de ani, a fost reținut de polițiști, în județul Bihor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol. Bărbatul este recidivist, fiind cunoscut cu astfel de îndeletniciri, având mai multe dosare în care se fac cercetări pentru lipsire de libertate sau viol.

De această dată bărbatul a fost reținut după ce ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu o femeie. Pentru că aceasta a refuzat, piteșteanul ar fi tăiat-o pe față cu un cuțit.

„În ziua de 21 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol, și au reținut un bărbat de 59 de ani, din Pitești. Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 24 martie a.c., bărbatul ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu o femeie din Dâmbovița, sub amenințarea cu acte de violență, împrejurare în care ar fi rănit-o”, informează IPJ Argeș.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.