S-a rupt lanțul de iubire! Partidul lui Cioloș își alege propriul candidat la prezidențiale!

6

Consiliul Național al PLUS care se desfășoară sâmbătă în paralel cu Congresul USR, a decis ca de luni să înceapă procedura de alegeri pentru propriul candidat la alegerile prezidențiale, și să își desemneze și candidatul la Primăria Capitalei.

Surse din conducerea PLUS au declarat pentru Digi24.ro că procedura de alegeri va dura două săptămâni, urmând ca cei doi, candidatul la alegerile prezidențiale din partea PLUS și candidatul la Primăria Capitalei, să fie incluși în oferta pe care partidul lui Cioloș o va pune pe masă la negocierile cu USR pentru încheierea protocolului Alianței.

Dacă cele două partide vor bate palma să formeze o alianță, vor prezenta la prezidențiale un tandem – candidat la prezidențiale și candidat pentru funcția de prim-ministru. Deocamdată Dacian Cioloș ar fi candidatul PLUS pentru ambele poziții, însă, în interiorul partidului se vorbește și despre alte variante, în cazul în care Dacian Cioloș nu va dori să renunțe la poziția de lider al grupului Renew în Parlamentul European.