prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Se poate salva FC Argeș de retrogradare? Mizele rămânerii în Liga I!

Se poate salva FC Argeș de retrogradare? Este întrebarea pe care fiecare microbist și-o pune în această perioadă. Echipa din Trivale ar putea să rămâne în Liga I, după calculele făcute de analiștii sportivi care spun că alb-violeții au nevoie de cel puțin patru puncte pentru a nu merge în liga secundă. Piteștenii vor întâlni FC Craiova și Petrolul Ploiești și sunt obligați să remizeze cu una dintre echipe și să câștige cu cealaltă.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNT! UN PROFESOR S-A ARUNCAT ÎN GOL DE LA ETAJUL PATRU!

Situația cu craiovenii, nu pare una ușoară. FC Craiova este ca și calificată în Conference League, motiv pentru care va trage foarte tare să se impună pe teren propriu în meciul cu piteștenii care va avea loc duminică. În schimb, Petrolul nu are mari speranțe pentru califiarea în Conference League, motiv pentru care s-ar mulțumi și cu o remiză. Astfel, în cel mai bun scenariul, piteștenii ar putea trage pentru o remiză cu craiovenii, dar sunt obligați să obțină o victorie clară cu ploieștenii.

Mai mult, în balanța salvării se vor pune și rezultatele obținute de UTA Arad și Chindia, astfel încât piteștenii vor fi nevoiți să depună eforturi pentru a termina campionatul pe unul dintre locurile de baraj.

URMĂREȘTE ȘTIRILE OBIECTIV DE ARGEȘ ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK SAU PE GRUPUL ZIAR OBIECTIV – ȘTIRILE ARGEȘULUI

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs