prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Spectacol-“Hai Hui printre stele”- la Centrul Cultural Mioveni! Află când!

Trupa de Teatru Ludicus vă invită la spectacolul “Hai Hui printre stele”, ce se va desfăşura pe 17 aprilie 2022, ora 18:00, pe scena Centrului Cultural din Mioveni. Spectacolul “Hai Hui printre stele”, regizat de Laurențiu Tudor – se adresează copiilor, dar și întregii familii. Empatie, onestitate, familie, asumare și vise – sunt elementele-cheie în jurul cărora gravitează personajele.

Textul original, scris de Salex Iatma, pornește de la călătoria familiei Hai Hui către Baby Pământ, o planetă fascinantă, dar și periculoasă. Personajul principal, Eva, este interpretat de Ana-Maria Mărgean – câștigătoarea emisiunii “Românii au talent”, sezonul 11, care a avut loc în anul 2021.

hai hui1 212x300 1

Este un spectacol inovativ, bazat pe tehnologie – cu proiecții și decor futurist, pentru a-i introduce pe spectatori într-o lume fantastică, încă de la intrarea în sală. Muzica originală poartă semnătura compozitorului Cári TiborCoregrafia, semnată de Mariana Gavriciuc și scenografia realizată de Diana Nistor – aduc în prim-plan o atmosferă cu totul specială, cosmică.

Întreaga echipă este formată din oameni tineri, pasionați, entuziaști – care își doresc să crească împreună și să dezvolte spectacole dedicate întregii familii. Spectacolul este o producție a Centrului Cultural Mioveni.

Biletele costă 35 și 45 de lei, în funcție de categoria locului. Se pot achiziționa de la Centrul Cultural Mioveni şi online de aici: https://www.mystage.ro/spectacole/hai-hui-printre-stele-3200 Spectacolul este recomandat copiilor de peste 6 ani.

 HAI HUI PRINTRE STELE”

 Distribuție: Ana Maria Mărgean, Alexa Istrate, Darko Huruială, Andrei Marius Barbu, Nuța Ilie, Iasmina Crețoi, Victoraș Matei, Alexandra Pribeagu.

  •  Text: Salex Iatma
  • Muzică: Cári Tibor
  • Regie: Laurențiu Tudor
  • Scenografie: Diana Nistor
  • Coregrafie: Mariana Gavriciuc
  • Asistent regie: Alex Potter
  • Video design: Diana Iacomir Veve
  • Sinopsis

 EVA, o fetiță de 12 ani de pe Terra, ajunge, împreună cu familia, pe Baby Pământ – o planetă fascinantă, dar și periculoasă. Dorința Evei de a o explora și de a o face “acasă” i-ar pune în primejdie întreaga familie. Și totuși, cineva trebuie să dea dovadă de curaj pentru că omenirea are nevoie de o nouă casă.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.