prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Tichetele electronice pentru elevii defavorizați au ajuns în 110 școli din Argeș! Cine va beneficia?

Tichetele sociale electronice pentru elevi defavorizați au ajuns în 110 instituții de învățământ din județul Argeș. Vor fi transmise către părinții copiilor care se încadrează să le primească.

„Lucrurile nu se opresc aici. Va fi o nouă emisie de astfel de tichete așa că potențialii beneficiari sunt rugați să anunțe școlile și să își facă dosarele. Va fi transmisă  o nouă situație în aproximativ două săptămâni.”, transmite Radu Perianu, prefectul județului Argeș.

„Valoarea fiecărui tichet este de 500 de lei pe an școlar și banii pot fi folosiți până la sfârșitul acestui an. Aceste tichete sociale sunt finanțate din fonduri europene, prin Programul Operațional pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate(POAD). Este implementat de Inspectoratul Școlar Argeș care a identificat destinatarii eligibili.”, transmite Alina Manea, inspector școlar general al ISJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs