Trupul neînsuflețit al lui Marius Postelnicescu va fi depus astăzi la Capelă! Când și unde va avea loc slujba de înmormântare?

Trupul neînsuflețit al lui Marius Postelnicescu va fi depus, în această după-amiază, la Capela Bisericii Mavrodolu din Pitești. Cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu și să își ia rămas bun, sunt așteptați la Capelă, începând din această după-amiază. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 17 septembrie, ora 12.00, la Biserica Mavrodolu iar înmormântarea la Cimitirul Sfântul Gheorghe din Pitești.

CITEȘTE ȘI: MARIUS POSTELNICESCU LUPTA DIN GREU SĂ TRĂIASCĂ! ULTIMELE CLIPE DIN VIAȚA SA!

Reamintim faptul că Marius Postelnicescu a decedat ieri după câțiva ani de chin, în care, s-a luptat cu cea mai necruțătoare boală-cancerul. În vârstă de 61 ani, Marius Postelnicescu era unul dinre cei mai vechi liberali argeșeni, președinte al PNL Pitești de mai multe ori, consilier local al municipiului Pitești și, în ultima perioadă, consilier județean. De asemenea, el a fost director general al Administrației Bazinale de Apă Argeș Vedea dar și al Administrației Naționale „Apele Române”.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.