prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Undă verde pentru demolarea Stadionului Nicolae Dobrin! Când vor începe lucrările?

Demolarea Stadionului „Nicolae Dobrin” ar putea începe în perioada următoare după ce Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins acțiunea Hidro Argeș prin care a contestat licitația. Conform caietului de sarcini, valoarea estimată a demolării este de 7,436 milioane lei, iar în urma analizării ofertelor depuse de două asocierii de companii, autoritatea contractă a desemnat drept câştigătoare oferta asocierii Hyatt Development 2011 – Pro Fortuna Construct SRL în valoare de 3,834 milioane lei, sumă echivalentă cu circa 51,57% din suma scoasă la licitaţie.

CITEȘTE ȘI: TÂNĂRĂ DE 20 ANI – TRANSPORTATĂ DE ELICOPTERUL SMURD DIN MUNȚI LA SPITAL! MISIUNE ÎN PREMIERĂ PENTRU SALVANONTIȘTI!

Astfel, asocierea Hidro Constructia Argeş SA – Oyl Company Holding Ag SRL a formulat la CNSC, în data de 21 iulie, o contestaţie prin care a solicitat anularea adresei de comunicare a rezultatului procedurii şi obligarea autorităţii contractante la reevaluarea ofertelor. În urma analizei dosarului, Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor a decis să respingă acțiune, urmând ca în perioada următoare să înceapă lucările de demolare.

„În temeiul art. 26 alin. (6) din Legea nr. 101/2016 privind remediile și căile de atac în materie de atribuire a contractelor de achiziție publică, a contractelor sectoriale și a contractelor de concesiune de lucrări și concesiune de servicii, precum și pentru organizarea și funcționarea Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, respinge, ca nefondată contestația depusă de HIDRO CONSTRUCȚIA ARGEȘ SA, în calitate de lider al asocierii HIDRO CONSTRUCȚIA ARGEȘ SA – OYL COMPANY HOLDING AG SRL, în contradictoriu cu SERVICIUL PUBLIC DE EXPLOATARE A PATRIMONIULUI MUNICIPIULUI PITEȘTI.

În temeiul art. 26 alin. (6) din Legea nr. 101/2016 pentru considerentele evocate în motivarea prezentei, respinge, ca nefondată contestația formulată de BUGARU TRANS SRL, în calitate de lider al asocierii BUGARU TRANS SRL – GENERAL UTIL CONS SRL, în contradictoriu cu SERVICIUL PUBLIC DE EXPLOATARE A PATRIMONIULUI MUNICIPIULUI PITEȘTI.

În conformitate cu art. 64 Cod procedura civilă, încuviințează în principiu cererea de intervenție înregistrată la Consiliu cu nr. 42398/03.08.2023, formulată de HYATT DEVELOPMENT 2011 SRL, în calitate de lider al asocierii HYATT DEVELOPMENT 2011 SRL – PRO FORTUNA CONSTRUCT SRL și o admite.

În conformitate cu art. 64 Cod procedura civilă, încuviințează în principiu cererea de intervenție înregistrată la Consiliu cu nr. 42716/04.08.2023, formulată de HYATT DEVELOPMENT 2011 SRL, în calitate de lider al asocierii HYATT DEVELOPMENT 2011 SRL – PRO FORTUNA CONSTRUCT SRL și o admite.

Respinge solicitările intervenientei HYATT DEVELOPMENT 2011 SRL, în calitate de lider al asocierii HYATT DEVELOPMENT 2011 SRL – PRO FORTUNA CONSTRUCT SRL de obligare a contestatoarelor HIDRO CONSTRUCȚIA ARGEȘ SA și a BUGARU TRANS SRL la plata cheltuielilor de judecată.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părți. Împotriva ei se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate, în temeiul art. 29 din Legea nr. 101/2016” se arată în decizia CNSC.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.