prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Vești bune pentru pensionari! Câți bani vor primi în plus de anul viitor?

Marius Budăi, ministrul Muncii a anunțat recent că pensiile românilor vor crește considerabil de la 1 ianuarie 2023, în momentul de față existând trei scenarii. Scenariile privind creşterea pensiilor se referă la un procent de majorare cu 10%, 11% sau 15% iar în cel mai scurt timp, va fi luată o decizie finală. De asemenea, ministrul Budăi a anunțat că există bani pentru majorări.

„Important este că ne-am înţeles, în coaliţie suntem cu toţii la aceeaşi concluzie, că pensiile trebuie să crească de la 1 ianuarie 2023. Nu voi accepta niciodată ca din funcția de ministru să fie înghețări de venituri ale cetățenilor români. Avem scenariile pe masă şi vom lua decizia în cel mai scurt timp. Va fi o creştere de cel puţin 10%.

Scenariile privind creşterea pensiilor se referă la un procent de majorare cu 10%, 11% sau 15%. Sursa financiară este descoperită. Am spus despre ce este vorba, am spus din momentul în care PSD a făcut această propunere de majorare a pensiilor de la 1 ianuarie, am spus că avem și calcule, avem și analize, și avem și sursa bugetară.  Am lucrat împreună cu ministrul de Finanţe Adrian Câciu la această propunere în cadrul partidului, nu numai cu ministrul de Finanțe, ci și cu specialiștii noștri din partid și când am propus aceste măsuria avem și fundamentarea în spate.”, a anunțat recent Marius Budăi.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs