prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Accident în Argeș! TIR deraiat! Pericol de incendiu!

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp în localitatea Leordeni, Argeș. În impact au fost implicate un TIR care a părăsit partea carosabilă și a lovit un autoturism de pe contrasens. Potrivit surselor aflate la fața locului există pericol de incendiu din cauză că, în urma impactului, au apărut scurgeri masive de combustibil.

Cei doi șoferi, cel de pe TIR și cel de pe autoturism, au fost preluați de către un echipaj medical care le-a acordat primele îngrijri medicale, iar în urma evaluării nu a fost nevoie de transportul la spital.

CITEȘTE ȘI: ULTIMATUM PENTRU ANTRENORII FC ARGEȘ! SCHUMACHER PE FĂRAȘ?

fsdfsd

De asemenea, circulația în zonă este blocată, remorca TIR-ului rămânând pusă perpendicular fix pe șosea.

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier produs între un TIR fără încărcătura care a părăsit partea carosabilă și un autoturism, pe raza localității Leordeni, sat Ciulnița. Două persoane au fost monitorizate la fața locului de către un echipaj medical, neavând nevoie de transport ulterior la spital. Pompierii asigură măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor deoarece sunt scurgeri de lichide combustibile” transmite ISU Argeș.

WhatsApp Image 2023 03 08 at 12.39.47

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs