prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Bărbat de 33 ani – între viață și moarte! Zdrobit într-un grav accident de muncă!

Un bărbat de 33 ani este în stare gravă după ce a fost zdrobit între o nacelă și o grindă metalică pe un șantier din comuna argeșeană Căteasca. Din primele informații, se pare că tânărul era în timpul serviciului, iar într-o clipă de neatenție a făcut o mișcare greșită când manevra utilajul și a fost prins între grindă și cutia nacelei.

Rănile au fost atât de grave, încât bărbatul a fost găsit de pompieri în stop cardiorespirator. Acesta a fost scos de către un echipaj de descarcerare și a fost preluat de paramedicii SMURD care au început imediat manevrele de resuscitare. După minute bune de eforturi, tânărul a fost readus la viață, dar starea sa este un critică, fiind transportat la spital în comă și intubat.

CITEȘTE ȘI: AUTOBUZ PLIN CU MUNCITORI IMPLICAT ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT DE CIRCULAȚIE! DOUĂ PERSOANE, ÎN STARE GRAVĂ!

La fața locului s-au deplasat și oamenii legii pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale tragediei. De asemenea, Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș a deschis o anchetă pentru a constata dacă au fost respectate măsurile de securitate și sănătate în muncă.

„Pompierii de la Detașamentele Bradu și Pitești intervin cu o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD, în localitatea Căteasca,satul Catane, în cazul unei persoane de sex masculin care, din primele informații ar fi rămas blocată între o nacela și o grinda metalică. Este vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de 33 de ani, care a fost găsită în stop cardio respirator, coborâtă din nacelă. Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare victimei, iar aceasta a răspuns eforturilor salvatorilor. În momentul de față persoana prezintă funcții vitale, este inconștientă, intubată și este transportată la spital” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.