Bărbat găsit spânzurat într-un apartament din Câmpulung!

DISTRIBUIȚI

Bărbat găsit spânzurat într-un apartament din Câmpulung! Descoperirea macabră a fost făcută de vecini pentru că a lăsat uşa deschisă să fie găsit de soţie. Bărbatul a vrut să se răzbune pe consoarta sa şi a ales să îşi pună capăt zilelor.

În ultima perioadă între cei doi certurile erau foarte des şi cu multe ameninţări. Se pare că bărbatul are în jur de 50 de ani. Criminaliştii sunt la faţa locului şi fac toate anchetele în acest caz. Se pare că nu au constatat urme de violenţă pe corpul bărbatului, dar nici nu au găsit asupra lui vreun bilet prin care să îşi justifice gestul.

În momentul în care a fost descoperit, acesta atârna într-un ştreang improvizat dintr-o curea din piele, într-o poziţie destul de ciudată, în genunchi, cu capul lăsat pe spate.

Tragedia a avut loc într-un apartament din cartierul Vișoi din Câmpulung, pe strada Alexandru cel Bun, bloc D 29. Bărbatul găsit spânzurat este un angajat al primăriei Câmpulung, iar rudele spun că un articol apărut despre el într-un ziar local cum ar fi avut probleme la locul de muncă l-ar fi determinat să recurgă la acest gest!