prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cele mai noi imagini cu lotul Tigveni – Curtea de Argeș! Așa ceva nu s-a mai văzut!

Sute de muncitori și utilaje lucrează zi-lumină pe șantierul Curtea de Argeș – Tigveni al autostrăzii Pitești – Sibiu, potrivit unui anunț făcut recent de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Stadiul lucrărilor aveansează pe zi ce trece, atât pe traseul drumului de viteză, cât și la cele două galerii ale Tunelului Momaia. Potrivit CNAIR, în acest moment au fost forați 713 metri pe galeria dreaptă și 579 metri pe galeria stângă. În cazul în care ritmul lucrărilor va rămâne la acest nivel, cel mai probabil lotul va fi deschis înainte de termenul contractual.

CITEȘTE ȘI: ZILE LIBERE ÎN PLUS PENTRU O CATEGORIE DE ANGAJAȚI! DESPRE CINE ESTE VORBA?

„Imagini de pe șantierul secțiunii 4 (Tigveni – Curtea de Argeș) a autostrăzii Sibiu – Pitești! Se lucrează într-un ritm susținut, iar mobilizarea este corespunzătoare, pe șantier fiind prezenți în momentul de față 610 muncitori și 190 de utilaje și echipamente de construcții. Excavațiile în tunelul de la Momaia se execută 24/24h, concomitent pentru ambele galerii. Stadiul fizic pentru galeria dreaptă este de 713 m, iar pentru cea din stânga de 579 m din lungimea totală de 1,3 km a fiecărei galerii” este anunțul făcut de CNAIR.

________

Antreprenor: PORR Construct SRL;

Lungime: 9,86 km;

Durată contract: 60 de luni (16 luni proiectare, 44 de luni execuție);

Valoare contract: 1,678 miliarde de lei, fără TVA;

Sursă de finanțare: Programul Transport (PT);

Stadiu actual: 37,80%.

Termen deschidere: 2027.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs