Centura Câmpulungului, locul unde se întâmplă cele mai multe accidente rutiere!

5

Centura Câmpulungului, locul unde se întâmplă cele mai multe accidente rutiere! La primele ore ale dimineții s-a produs un accident care s-a soldat cu însemnate pagube materiale. Din fericire nimeni nu a suferit vătămări corporale.

Un tirist s-a ales cu pagube material de peste 1.000 de euro, asta după ce s-a angajat într-o depăşire fără să se asigure corespunzător.

Tirul avea direcţia de mers spre Braşov. Pe un tronson de drum drept de pe centura din Câmpulung, şoferul  a vrut să depăşească un autoturism, s-a angajat în depăşire şi s-a izbit de o camionetă care circula din sens opus. Din impact au fost distruse, camioneta pe toată partea faţă, iar tirul a fost izbit la rezervorul de motorină care s-a spart şi tot combustibilul s-a împrăştiat pe carosabil.

La faţa locului au sosit poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Cîmpulung, pompierii musceleni cu un echipaj cu apă si spumă şi ambulanţa SMURD. Polițiștii au stabilit că şoferul de pe tir a efectuat o manevră greşită, acestuia fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 60 de zile pentru conducere pe contrasens.