prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cumplit! Se zbate între viață și moarte după ce și-a dat foc!

Un bărbat de 41 ani a vrut să își pună capăt zilelor în cursul zilei de ieri, s-a  stropit cu benzină și și-a dat foc! Din primele informații, se pare că în cursul dimineții, bărbatul ar fi vorbit cu mama sa și i-ar fi spus despre planurile sale de a se sinucide, iar femeia a plecat în sat să ceară ajutorul unui alt fiu, cu speranța că cei doi îl vor putea convinge pe om să renunțe la planurile negre.

Nici nu a plecat bine mama bărbatului și acesta s-a dus în grădina gospodăriei, s-a stropit cu benzină și și-a dat foc. Din fericire, femeia s-a întors rapid și a reușit să stingă flăcările care aproape l-au ucis pe copilul său. Bărbatul a fost preluat în stare gravă cu arsuri de gradul II și III în zona feței, a toracelui și a zonelor intime și a fost transportat de urgență la spital. De asemenea, paramedicii i-au acordat primele îngrijri medicale și femeii care a suferit un atac de panică.

CITEȘTE ȘI: UIMITOR! POLIȚIȘTI BĂTUȚI CU BESTIALITATE ÎNTR-O BENZINĂRIE DIN ARGEȘ!

De asemenea, pompierii s-au deplasat cu autospecială și au lichidat incendiul de vegetație care a izbucnit în urma tentativei de sinucidere a bărbatului.

„Două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat s-au deplasat în localitatea Băbana pentru stingerea unui incendiu de vegetație și pentru a prelua un bărbat în vârstă de 41 de ani, care a suferit arsuri de gradele 2 și 3 pe aproximativ 60% din suprafața corpului. Pacientul a fost preluat și transportat la spital de către echipajul SMURD, iar pe timpul intervenției a fost solicitat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș, care a asistat o femeie în vârstă de 76 de ani, ce a suferit atac de panică. Incendiul s‐a extins pe o suprafață de aproximativ 1.000 mp de vegetație uscată și mărăciniș, afectând și 20 pomi fructiferi dintr-o livadă. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost autoincendierea” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs