prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cumplit! Tânăr de 30 ani – moarte subită după o vizită la rude!

Un tânăr de 30 ani a murit subit seara trecută în comuna Tigevni după ce i s-a făcut rău! Din primele informații, acesta era într-o vizită la sora lui, iar la un moment dat a început să acuze o stare de rău, iar rudele au alertat imediat autoritățile. Acesta a fost dus la echipajul sosit la fața locului, mai mult pe brațe, și când a fost preluat de medici bărbatul a intrat în stop cardio repspirator.

CITEȘTE ȘI: PRIMARUL GENTEA-REACȚIE DURĂ ÎN SCANDALUL DE LA JUDEȚEAN: „MUNICIPALITATEA A DAT LOCUINȚE DE SERVICIU! 8 APARTAMENTE SUNT CHIAR ACUM LA DISPOZIȚIA SPITALULUI”

Medicii au început imediat manevrele de resuscitare, dar după ce s-au străduit minute în șir au fost nevoiți să declare decesul. De asemenea, la fața localului s-au deplasat și oamenii legii pentru demararea cercetărilor într-un dosar penal pentru ucidere de culpă sau după vechiul Cod Penal moarte suspectă în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale tragediei.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs