Decizie șoc în dosarul lui Daniel Chițoiu: mortul este de vină!

Decizie șoc în dosarul secretarului general ALDE, Daniel Chițoiu: mortul este de vină! În săptămâna dinaintea Paştelui, Parchetul Tribunalului Argeş s-a pronunţat: Haralambie Pristavu este vinovat de producerea accidentului, iar Daniel Chiţoiu este nevinovat.

Practic, mortul este vinovat de producerea accidentului, deşi martorii prezenţi la locul accidentului au spus foarte clar că liderul ALDE a întrat pe sensul de mers al familiei Pristavu, potrivit puterea.ro

Pe 26 decembrie 2019, în localitatea Zamfireşti din județul Argeş, autoturismul condus de către fostul ministru liberal, trecut ulterior la ALDE, Daniel Chiţoiu, a intrat într-un autoturism care venea din sens invers.


Distribuie prietenilor

Citește și: Recidivistul piteștean acuzat de agresiune – live pe Facebook din duba Poliției! „Să moară măicuța mea de mint! Sunt aici, în spate!” VIDEO


În urma impactului, conducătorul maşinii, un bărbat de 82 de ani, şi soţia sa de 73 de ani, au decedat, iar o altă persoană a fost rănită. Cei decedaţi, soţii Haralambie și Elisabeta Pristavu erau proprietarii unui magazin de stofe din Pitești şi mergeau să aprindă lumânări la un cimitir.

Ulterior accidentului, şi după înhumarea soţilor Pristavu, secretarul general ALDE, Daniel Chiţoiu, a fost pus sub acuzare pentru ucidere din culpă în legătură cu accidentul. Dar, el a negat, la ieşirea de la audieri, că ar fi vorbit la telefon în timp ce se afla la volan.


Citește și: Scandalos! Rareș Bogdan despre românii întorși în țară: „Între 8.000 şi 10.000 sunt prostituate”


Practic, un procuror din cadrul Parchetul Tribunalului Argeș a dispus ulterior „efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de numitul Chiţoiu Daniel cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, acesta dobândind calitatea de suspect în cauză”.