Dr. Șerb-moarte tragică! Sute de mesaje sfâșietoare curg în mediul online!

Mesaje tulburătoare pentru doctorița Camelia Șerb. La scurt timp de la aflarea tristei vești, sute de mesaje de condoleanțe au început să curgă pe rețelele de socializare. Lumea medicală din Argeș este mai săracă după moartea cunoscutei doctorițe, soția medicului ortoped de la Spitalul Județean din  Pitești, Dragoș Șerb. Colegi de serviciu ai soților Șerb, prieteni, apropiați, cunoscuți sau pur și simplu pacienți, cu toții deplâng moartea prematură a doctoriței Șerb.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! „AI PLECAT MULT PREA DEVREME! NE-AI RUPT INIMA!” MESAJE SFÂȘIETOARE DUPĂ MOARTEA UNUI TÂNĂR DE 21 ANI!

Și primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea a transmis un mesaj de condoleanțe, deplângând pierderea dureroasă suferită de colegul lui, doctorul Dragoș Șerb, consilier local și medic al echipei FC Argeș.

„Deplângem pierderea dureroasă suferită de colegul nostru, consilier local al Piteștiului, doctorul Dragoș Șerb, ortoped la Spitalul Județean de Urgență Pitești și medic al echipei FC Argeș,  dar și de comunitatea argeșeană, mai săracă astăzi prin plecarea unui medic dedicat și apreciat, doamna doctor Camelia Șerb, manager al Spitalului de Boli Cronice din Călinești. Dumnezeu s-o odihnească și să îi așeze sufletul în rândul celor drepți!”, este mesajul transmis de Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.