Fostul soț al nepoatei patriarhului Daniel trăiește într-o beție continuă…

48

Fostul soț al nepoatei patriarhului Daniel trăiește într-o beție continuă… Nu că nu i-ar fi plăcut băutura când s-a luat cu Stela Maria Vișan. Acesta ar fi fost și unul dintre motivele divorțului. Atunci când se îmbăta și o făcea foarte des Costel Ispas avea de-a face cu oamenii legii și cu cadrele medicale de la Ambulanță.

Săptămâna trecută Costel Ispas a comis-o din nou. După ce a băut peste măsură, chiar şi spirt medicinal, în noaptea de duminică spre luni, tânărul a făcut un scandal de pomină în familie, una de condiţie modestă, fiind nevoie de o ambulanţă SMURD şi de un echipaj de Poliţie pentru a-l potoli.

Costel a ajuns, în jurul prânzului, la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalul Municipal Câmpulung, într-o stare avansată de ebrietate. În plus, era confuz, agitat şi incoerent în vorbire, existând suspiciunea că ar fi consumat şi substanţe interzise. Bărbatul a fost direcţionat spre Secţia de Psihiatrie, unde i s-a refuzat internarea, având deja şi altele la activ, după care a fost adus din nou la „Urgenţe”.

I s-a propus să rămână internat până îşi revine, dar a plecat, pe semnătură, într-o direcţie necunoscută. Patru ani a durat mariajul dintre nepoata patriarhului, Stela Maria Vişan Ciobotea, în vârstă de 39 de ani, şi Costel Ispas. Deşi, la prima vedere, căsnicia celor doi părea a fi una liniştită şi fericită, în realitate, lucrurile au stat altfel.

Certurile şi scandalurile s-au ţinut lanţ între cei doi, partenerul de viaţă al nepoatei patriarhului dovedindu-se a fi, pe fondul consumului de alcool, un bărbat violent, care-şi lovea deseori soţia. La sfârşitul lunii iunie 2016, Stela Maria a decis să pună capăt calvarului, intentând acţiunea de divorţ.

Pe 15 noiembrie 2016, încă de la primul termen, Judecătoria Câmpulung a admis cererea femeii şi a dispus desfacerea căsătoriei, înregistrată în Registrul de Stare Civilă al Primăriei Godeni, cu nr.1/5 mai 2012, prin acordul soţilor.

Judecătorul a încuviinţat ca reclamanta, Stela Maria Ispas, să revină la numele avut anterior, de Vişan Ciobotea, iar fiica celor doi, care atunci avea patru ani şi şapte luni, să fie îngrijită de mamă, la domiciliul ei. Retroactiv, din 28 iunie 2016 şi până când fetiţa va împlini vârsta de 18 ani, tatăl, Costel Ispas, trebuie să-i plătească o pensie de întreţinere de 1% din venitul minim pe economie. Reamintim că naşii celor doi au fost prinţul Paul şi prinţesa Lia.