prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Locuitorii din Corbi își doresc ca Stonebird să devină un fel de Untold rural

Locuitorii din Corbi își doresc ca Stonebird să devină un fel de Untold rural. Vineri 10 august, în prima zi a Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România, peste 2.000 de oameni au dansat şi cântat până la ora unu dimineaţa, printre cei care au dansat toată noaptea pe ritmuri rock numărându-se chiar primarul Virgil Baciu de la Corbi. Trebuie precizat că locuitorii din Corbi au avut acces gratuit la festival, decizia fiind a aceluiaşi primar Virgil Baciu. 700 de metri de drum au fost asfaltaţi special pentru festivalul Stonebird.

Evenimentul a fost deschis de formaţia Uniforma din Bucureşti. Apoi, timp de o oră, pe scenă a fost un show total cu Alex Calancea şi proiectul Lupii din Republica Moldova. Un chitarist cu o energie formidabilă, Alex Calancea a reuşit să electrizeze publicul timp de mai bine de o oră. Şi concertul formaţiei Zob a fost unul special, inclusiv prin mesajele transmise de solistul trupei, Vlad Gorneanu.

Sâmbătă, 11 august, au fost aproape şase ore de concerte incendiare în faţa a peste 3.000 de fani. Seara a fost deschisă de trupa Fără Vise. A urmat recitalul formaţiei Bucium. Un moment special a fost concertul susţinut de Dan Helciug şi My Queen, un tribut adus legendarei formaţii Queen. Dan Helciug a dovedit că a rămas acelaşi artist vulcanic şi interactiv cu publicul, fâcându-i pe fani să danseze şi să cânte aproape o oră hit-urile Queen, de la I want it all până la We are the champions. Trupa Black din Serbia-tribut Metallica- a fost o surpriză foarte plăcută pentru fanii rock. După miezul nopţii a fost cel mai aşteptat concert, susţinut de The ROCK-cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa, bateristul american Mike Terrana-primul solist al faimoasei trupe AC/DC. legau susţinut un concert incendiar, din care nu au lipsit piese celebre ale trupei AC/DC, precum Let there be rock, You shook me all night long sau Highway to Hell.

La jumătatea concertului trupei The Rock, un spectaculos foc de artificii a iluminat cerul nopţii timp de aproape un sfert de oră. La 65 de ani, Dave Evans a arătat o energie de invidiat cântând până aproape de ora trei dimineaţa alături de miile de fani. ”E fabulos aici, locul, oamenii, atmosfera”, a spus Dave Evans, care a cântat inclusiv ”Can I sit next to you girl”, primul hit scos alături de AC/DC.

”Pur şi simplu nu îmi vine să cred cine a cântat la mine în comună, să îl vezi pe primul solist de la AC/DC şi atâtea vedete e ceva incredibil, o mare bucurie. Sper ca Stonebird să devină un fel de Untold rural”, ne-a declarat Mihaela Georgescu, o tânără de 22 de ani din comuna Corbi.

FOTO: Diana Iordache

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs