prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mașină făcută scrum! O clipă de neatenție l-a costat scump pe un șofer!

O clipă de neatenție l-a costat scump pe un șofer noaptea trecută după ce mașina i-a fost mistuită de flăcări. Din primele informații, se pare că șoferul a intrat pe un teren viran dintr-o pădure din Domnești, iar la un moment dat a rămas blocat cu autoturismul în noroi. Încercând să iasă, a accelerat mult prea mult, iar în încercarea sa masina a fost cuprinsă de flăcări.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială cu apă și spumă, dar în ciuda eforturilor depuse, autoturismul a fost distrus în totalitate de flăcări.

CITEȘTE ȘI: ÎNFIORĂTOR! BĂTRÂNĂ DE 73 ANI – AMENINȚAȚĂ ȘI FORȚATĂ SĂ INTRE ÎN CASA UNUI BĂRBAT PENTRU SEX!

“În jurul orei 05:40, un alt incediu a avut loc la un autoturism aflat pe un drum neamenajat din localitatea Domnești. Nu au fost victime. Pompierii ajunși la fața locului au constatat că flăcările cuprinsese deja întregul autoturism și au acționat pentru stingerea acestora.
Cauza probabilă a incendiului este frecare unor piese ale mașinii, producând efect termic (mașină a rămas blocată în noroi și este posibil ca încercările repetate de a o scoate să fi condus la izbucnirea incendiului)” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs