prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Medic cunoscut s-a aruncat de la balcon! Soția și colegii în stare de șoc!

Un medic chirurg aflat la începutul carierei și care promitea să devină un doctor de succes, s-a sinucis astăzi, aruncându-se de la etajul locuinței sale. Vecinii sunt cei care au alertat autoritățile, la fața locului deplasându-se mai multe echipale de poliție și ambulanțe. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de medici, acesta nu a mai putut fi salvat.

CITEȘTE ȘI: AUCHAN BRADU ȘI GĂVANA-NEREGULI GRAVE! COMISARII OPC AU ÎNCHIS MAI MULTE MAGAZINE ALE LANȚULUI!

WhatsApp Image 2022 09 29 at 15.28.40 298x300 1

Din primele informații, se pare că medicul suferea de depresie. Doctorul Radu Mirică, în vârstă de 34 ani,  era medic specialist Chirurgie Generala cu supraspecializare în Ginecologie Oncologică dar și vicepreședinte al Societății Române de Chirurgie a Sânului și Oncologie.  El lucra ca medic specialist chirurgie generală la Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Ioan” București. Era căsătorit de șapte ani și implicat în multe activități și proiecte medicale.

„În data de 29 septembrie., în jurul orei 10:15, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 2. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției. În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul bărbatului, în vârstă de 34 de ani.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.”, se arată într-un comunicat transmis de poliție.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs