prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Oficial! Festivalul Posada de la Câmpulung va avea loc în acest an! Află când!

Festivalul Rock Posada de la Câmpulung Muscel va avea loc în acest an în perioada 3-5 septembrie au anunțat oficial organizatorii! Cu o tradiție de 35 de ani, festivalul pe scena căruia au urcat nume grele din industria muzica rock națională și internațională revine după un an de pauză. Potrivit organizatorilor, ediția aniversară din septembrie va fi o adevărată surpriză pentru participanți, dat fiind faptul că artiștii care vor cânta sunt de prim rang din afara țării. Până în momentul de față, singura trupă anunțată sunt americanii de la Skid Row, iar săptămâna viitoare vor fi anunțați și restul de headlineri.

„POSADA ROCK FESTIVAL 2021 se ține anul ăsta în septembrie la Câmpulung Muscel și va fi cea mai tare ediție de până acum! Suntem extrem de bucuroși să vă putem anunța că ediția aniversară de 35 de ani a Festivalului POSADA ROCK va avea loc în weekendul 3-5 septembrie 2021 pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel! Mai mult decât atât, headlinerii fiecărei seri vor fi trupe de prim rang din afara țării, pe care le vom anunța în curând!

După un an greu pentru toată lumea și o ediție de avarie la București, am ținut neapărat să aniversăm cei 35 de ani de la primul POSADA ROCK printr-un festival adevărat, la Câmpulung Muscel, cu un line-up internațional, așa cum v-am obișnuit. Nu va lipsi concursul pentru trupele underground, care vor beneficia astfel de o necesară rampă de lansare.

Festivalul va fi organizat cu respectarea normelor epidemiologice valabile la acel moment . Evident, ne dorim ca toată lumea să se simtă bine și cât mai liberă la cel mai prestigios festival de rock al anului. În același timp, primează siguranța publicului, a trupelor participante și a echipei festivalului, așa că vă încurajăm din toată inima ca, dacă nu ați făcut-o deja, să vă vaccinați!

Abonamentele achiziționate pentru ediția de anul trecut rămân valabile și pot fi folosite pentru a participa la festival în 2021. În acest moment sunt la vânzare abonamente – Presale 2 la prețul de 170 lei/buc.

Săptămâna viitoare vom anunța headlinerii internaționali iar prețul abonamentelor va deveni 200 lei/buc. Am făcut și event nou, ca să ținem legătura mai ușor.

Save the dates: 3-5 septembrie, POSADA ROCK FESTIVAL 2021 la Câmpulung Muscel!

Festivalul Posada Rock este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Câmpulung și este un proiect prioritar al Ministerului Culturii” au anunțat organizatorii.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs