prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Prefectura Argeș – protocol de colaborare cu Antidrog! Prefectul Perianu: „Am văzut vieți distruse de consumul de droguri”

Prefectura Argeș a semnat astăzi un protocol de colaborare cu Agenția Națională Antidrog pentru combaterea consumului de stupefiante, a anunțat prefectul Radu Perianu. Acest parteneriat va asigura un cadru legal pentru organizarea ativităților de prevenire, reducerea cererii și ofertei de droguri.

„Am semnat astăzi un protocol important, o colaborare cu Agenția Națională Antidrog. Este esențial să intervenim eficient în combaterea consumului de narcotice. Și pentru că mereu am afirmat că este mai bine să prevenim decât să ajungem să tratăm, e un principiu pe care aș vrea să îl aplic și acum. Prin profesia mea de bază, avocatura, am văzut vieți distruse de consumul de droguri.

Parteneriatul ne oferă un cadru legal ca să cooperăm și să desfășurăm activități de prevenire în acest domeniu. Scopul este să reducem cererea și oferta de droguri. Sunt convins că voi avea o colaborare bună cu Centrul Regional Antidrog Pitești condus de comisarul de poliție Daniel Gheorghe.

Protocolul de colaborare se circumscrie Strategiei naționale în domeniul drogurilor 2022-2026 de consolidare a parteneriatului cu instituțiile si autoritățile publice la nivel central și local, în vederea eficientizării demersurilor de prevenire a consumului și traficului ilicit de droguri” a declarat prefectul Radu Perianu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.