prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

S-a decis! Festivalurile Untold și Neversea vor avea loc în acest an! Află când!

Două dintre cele mai mari festivaluri organizate în România vor avea loc în acest an după o perioadă de pauză din cauza pandemiei de COVID-19. Premierul Florin Cîțu a anunțat cu Untold (Cluj) și Neversea (Constanța) vor fi organizate în acest an, cel mai probabil, după data de 1 august.

„Eu așa sper și așa vreau, dar nu cred că pot să aibă loc de la 1 iunie. Putem să vorbim de o fază ulterioară. Eu cred că, atunci când vorbim de aceste evenimente mari, va trebui să ne gândim că nu se vor întâmpla de la 1 iunie, ele vor avea loc mai aproape de 1 august sau după 1 august”, a spus Cîțu. Șeful Guvernului adăugat că relaxarea restricțiilor și reluarea evenimentelor de amploare se va putea face după ce vor fi vaccinați anti-COVID peste 10 milioane de români.

Vă reamintim că două dintre cele mai atractive festivaluri de muzică din Argeș vor fi organizate în acest an. Este vorba de Folk In Festival și Stonebird. (Click pe link pentru detalii)

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.