prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Senatorul Ovidiu Puiu – (ne)Șoșoaca PSD Argeș!

Senatorul Ovidiu Puiu este unul dintre nou intrații în politica argeșeană, un personaj care, dacă ar fi rămas la statutul de dinainte, de rector al Universității Constantin Brâncoveanu, profesor universitar și om de afaceri, poate ar fi avut șansa de a nu se mâzgăli politic și de a nu-și strica reputația de care a avut destul de multă grijă până acum.

Propus ca o surpriză aparent pozitivă pe listele de Senat ale PSD Argeș, Ovidiu Puiu dovedește destul de repede că, acei colegi ai săi de partid care nu au văzut cu ochi buni plasarea sa pe locurile eligibile au avut dreptate. Dar, știindu-l un om inteligent, dincolo de aerele de boier de Argeș, Ovidiu Puiu are șanse să-și revină politic, chiar dacă, pentru asta ar trebui să se uite cu mai multă atenție chiar la Diana Șoșoacă, a sa colegă de la Senat, și chiar să ia câte ceva de la celebra senatoare.

Căci, pe cât de ancorată în realitatea românească este Șoșoaca, pe atât de departe se află senatorul pesedist. Nicio diferență între domnia sa și foști deputați sau senatori impuși de la centru la PSD Argeș. Același discurs anost din care au lipsit cu desăvârșire cuvintele de bază: Argeș, argeșeni, piteșteni, câmpulungeni, etc. Dacă nu l-am ști de la conducerea Universității Brâncoveanu, am crede că-i un soi de Elie Zisu, un senator liberal care a confundat Piteștiul cu Slatina. Așa pare să confunde senatorul Puiu Argeșul cu Bruxelles-ul, căci, în discursul din conferința de presă de azi, nu a scos niciun cuvințel pentru alegătorii săi din Prundu sau Războieni, din Cepari sau Tigveni. Iată cât de pe limba lor, dar și despre problemele lor, a vorbit senatorul Ovidiu Puiu astăzi:

„Primul draft al PNRR a fost evaluat negativ, deoarece proiectele cuprinse în acesta nu vizau reforma. La al doilea draft s-au primit peste 100 de pagini de reacții negative de la Bruxelles. În loc să ne raportăm la suma alocată, am propus proiecte de peste 40 de miliarde de euro. Acum, noul termen asumat este sfârșitul lunii mai. Dar sunt sceptic.”

Exact asta voia nea’ Vasile din Cepari să audă și, la fel, tanti Dorina din Găvana, la fel toți argeșenii care au votat figuri noi. Ei nu vor nici drumuri mai bune, nici un trai mai bun, nici proiecte de lege care să le facă viața mai bună. Vor aceleași discursuri sterile, seci, vor să înșire „cuvinte goale ce din coadă au să sune”.

Sigur puteți mai mult, domn’ profesor! Lua-ți-vă o pereche de cizme (la țară e noroi, vă spunem noi care-am mai fost) și mergeți să vorbiți cu oamenii. Frumușel sunteți, inteligent- nu mai vorbim, măcar să pupați câteva gospodine de la țară și o să vă țină minte; mai de folos sunteți partidului așa decât cu discursuri de high life. Pe bune!

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.