Și-a pus capăt zilelor după ce a rămas fără loc de muncă!

6

Și-a pus capăt zilelor după ce a rămas fără loc de muncă! Un bărbat de 37 de ani din comuna Bughea de Sus a fost găsit luni, fără suflare, spânzurat în podul casei. Bărbatul, se pare ca avea probleme în familie de mai bine de jumătate de an, atunci când s-a despărţit de soţie.

Acesta lucra la o spălătorie auto din Câmpulung. Cum necazurile părea că se ţin lanţ de bărbatul de 37 de ani, la sfârşitul săptămânii trecute îşi pierduse şi locul de muncă.

Măcinat de divorţ şi de probleme, omul îşi îneca amarul în alcool. Acum, după ce şi-a pierdut şi locul de muncă, probabil presiunea a fost mult prea mare. Omul s-a decis să-şi încheie conturile cu viaţa, s-a spânzurat în podul casei. Gestul necugetat se pare că l-a făcut duminică seara, însă trupul neînsufleţit a fost descoperit abia luni pe la prânz. Bărbatul a lăsat şi un bilet de adio în care nu şi-a justificat gestul.

La faţa locului au fost solicitaţi poliţiştii criminalişti care au demarat o anchetă urmând să stabilească cu exactitate înprejurările în care a survenit decesul. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legala urmând să i se facă necropsia.