Tânăr găsit spânzurat într-un local din Câmpulung!

DISTRIBUIȚI

Cea mai șocantă informație a zilei! Un tânăr de 37 de ani a fost găsit spânzurat într-un bar din centrul municipiului Câmpulung. Acesta a fost deccoperit în anexa barului de cel care a venit la muncă la primele ore ale dimineții. Îngrozit de ce a văzut și găsit a sunat imediat la 112.

Azi noapte a rămas cu mai mulți prieteni, după ce i s-a terminat ziua de muncă ca să joace la păcănele. Pentru că avea nevoie de mai mulți bani, din cauza jocului care l-a întărâtat a luat bani din vânzarea pe parcusrul zilei, circa 2000 de lei pe care i-a jucat crezând că îi va dubla sau tripla.

Nu a fost așa, pentru că a pierdut toți bani. Când și-a dat seama ce a făcut și că este dator față de cel care l-a angajat administrator de mai bine de zece ani, a decis să își pună capăt zilelor, spânzurându-se într-o anexă a barului.

A fost găsit la primele ore ale dimineții de colegul său de muncă care a sunat imediat la 112 și a alertat cadrele medicale și pe oamenii legii. Radu S. nu a mai fi putut fi salvat. A fost constat decesul de către medicii de pe Ambulanță. Acasă a rămas o soție îndoliată și un băiețel de câțiva anișori.

Trupul neînsuflețit al spânzuratului a fost preluat de cei de la Medicina Legală și transportat la Morga spitalului Câmpulung pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Polițiștii câmpulungeni au deschis o anchetă în acest caz.

Sursă foto: Facebook