Trei persoane spulberate de un polițist băut! A fugit de la locul accidentului!

Un poliţist a fost implicat într-un grav accident de circulație după ce s-a urcat băut la volan, a intrat într-o mașină care circula regulamentar și a fugit de la locul accidentului. Din primele informații, se pare că agentul de la circulație a ieșit dintr-o benzinărie fără să se asigure și a intrat frontal într-un autoturism. În urma impactului trei personae din mașina lovită au fost rănite și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

CITEȘTE ȘI: ACUM! CASĂ DE LÂNGĂ CÂMPULUNG ARDE CA O TORȚĂ!

Polițistul a profitat, spun martorii, de agitația create în urma accidentului, a mutat mașina din stradă și a plecat. Două ore mai târziu, a mers la secția de poliție, dar nu a fost foarte cooperant. A refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, deși martorii susțin că era vizibil că se află în stare de ebrietate.

„După producerea evenimentului, bărbatul ar fi deplasat autovehiculul şi ar fi părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.”, a declarat Iuliana Ianculescu, IPJ Teleorman.

A fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice. Maşina poliţistului a fost dusă în aceeaşi seară în curtea Poliţiei din oraş. Poliţistul este acum cercetat penal pentru posibilă conducere sub influenţa alcoolului, fugă de la locul accidentului, vătămare corporală din culpă şi modificarea poziţiei autoturismului după accident. Accidentul s-a petrecut în Turnu Măgurele.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.