prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Vintilă nu iartă! „Trebuie să uităm jocul cu Chindia!”

FC Argeș se pregătește de un meci dificil cu FC Hermanstadt, iar Bogdan Vintilă, tehnicianul piteștenilor, speră la o nouă reușită din partea elevilor săi. Cu toate că au reușit o victorie după aproape jumătate de ani, acest lucru nu ar trebui luat în calcul de jucătorii alb-violeți, ci trebuie să se mobilizeze pentru a aduce cele trei puncte puse la bătaie acasă. De asemenea, Vintilă a spus că atmosfera din vestiar este una bună, dar apăsătoare dat fiind distanța dintre FC Argeș și restul echipelor din clasament.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. CRIMĂ PASIONALĂ ÎNTRE HOMOSEXUALI! TÂNĂR UCIS CU SĂLBĂTICIE DE UN ADOLESCENT!

„Trebuie să uităm jocul cu Chindia și trebuie să ne concentrăm pe jocul cu Hermanstad. Cu siguranță, dacă vom avea aceeași atitudine, vom pleca de acolo cu un rezultat pozitiv. Atmosfera este bună. Nu este destinsă, dar este bună pentru că a fost o gură importantă de oxigen pentru noi această victorie cu Chindia. Era nevoie de așa ceva. Mă bucur că jucătorii și căpătat încredere, mă bucură că suporterii și-au recăptat încrederea în echipă și au fost alături de noi. Din informațiile pe care le am, la deplasarea de la Sibiu o să fie foarte mulți suporteri și asta o să ne motiveze mult mai mult” a spus Vintilă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs