198 de posturi existente la nivel național, prin încadrare directă de IGSU

2

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) face angajări. Începând cu 3 ianuarie a demarat procedura de recrutare, prin încadrare directă, pentru 198 de posturi existente la nivel național.

Toți cei care doresc să urmeze o carieră militară și dețin competențele aferente posturilor vacante enumerate mai jos, pot consulta site-urile celor 47 de unități beneficiare sau pot opta pentru obținerea informațiilor de interes prin accesarea web site -ului inspectoratului general – www.igsu.ro., secțiunea “Anunțuri”. Acestea fac referire la graficul derulării concursurilor, modalitățile de înscriere și participare, condițiile de recrutare, probele de selecție și criteriile de departajare a candidaților.

Repartizare

– 13 posturi la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență:
4 ➡ prevenire situații de urgență
3 ➡analiză și coordonare intervenții
1 ➡ logistică
1 ➡ achiziții publice
1➡ resurse umane
1➡ financiar
1➡ juridic
1 ➡ informare și relații publice

– 185 de posturi la 40 de inspectorate pentru situații de urgență, Baza pentru Logistică a IGSU, Centrul Național pentru Securitate la Incendiu și Protecție Civilă, Baza de Reparații a Tehnicii de Intervenție Dragalina și depozitele de rezerve proprii Mizil, Șinca Veche și Tecuci, însumând:
46 ➡ comunicații și informatică
42 ➡ prevenire situații de urgență
22 ➡ logistică
22 ➡ financiar
21 ➡ resurse umane
12 ➡ achiziții publice
9 ➡ juridic
8 ➡ educație fizică (instructori sportivi)
3➡ conducători auto.

Cereri

Cererile de înscriere pot fi depuse, în perioada 03 – 10 ianuarie 2018, la structurile de resurse umane din cadrul unităților organizatoare, iar dosarele de recrutare necesare participării la concurs, până la data de 26 ianuarie 2018.

Examenul va fi structurat pe două componente constând în susținerea unor probe eliminatorii la educație fizică, prin parcurgerea traseului aplicativ, respectiv a testului scris de verificare a cunoștințelor.